Έπιπλα εξωτερικού χώρου – Διατηρείστε τα σαν καινούργια

Έπιπλα εξωτερικού χώρου – Διατηρείστε τα σαν καινούργια

Προφυλάξεις ασφαλείας ασφάλειας

Σήμερα, στα περισσότερα σπίτια, ένας κήπος θεωρείται σημαντικό και αναπόσπαστο τμήμα του σπιτιού, οπότε είναι λογικό να επιλέξετε τα καλύτερα έπιπλα κήπου. Όταν αγοράζετε έπιπλα κήπου, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αποδίδετε ίση σημασία στην αισθητική, τη λειτουργικότητα και την πρακτικότητα . Μπορείτε να προσθέσετε ομορφιά στο σχεδιασμό του κήπου με λειτουργικά έπιπλα από ξύλο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ληφθούν όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις ασφαλείας. Τα έπιπλα πρέπει να συναρμολογούνται σωστά και πρέπει να είναι καλά στερεωμένα στο έδαφος, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν ζείτε σε μια περιοχή με έντονα καιρικά φαινόμενα. Όταν υπάρχει ξαφνική καταιγίδα, θα πρέπει να φέρετε όλες τις καρέκλες κήπου και όλα τα μικρότερα ξύλινα έπιπλα μέσα, έτσι ώστε να μην προκληθεί ατύχημα και να μην καταστραφούν.

Προστασία ξύλινων επίπλων

Τα ξύλινα έπιπλα κήπου πρέπει να προστατεύονται καλά και πρέπει να ελέγχετε τακτικά τα έπιπλα αυτά για θραύσματα ή ρωγμές. Εάν τα αφήσετε χωρίς την απαραίτητη συντήρηση, θα μπορούσαν να προκαλέσουν τραυματισμούς, ακόμη και σοβαρά ατυχήματα. Είναι σημαντικό να επενδύσετε στη συντήρηση των επίπλων σας. Φυσικά, αυτό δεν θα σας κοστίσει πολύ, απλά μπορείτε να αγοράσετε μερικά καλύμματα τα οποία μπορεί να γίνουν πολύ χρήσιμα και να προσθέσουν ομορφιά στα έπιπλα βεράντας. Τα καλύμματα πολυαιθυλενίου είναι πολύ όμορφα και επίσης εύκολο να πλυθούν και να συντηρηθούν. Εάν επιλέξετε να δημιουργήσετε μια πολύ όμορφη σύνθεση επίπλων στον κήπο σας, θα πρέπει να τα διατηρήσετε σωστά για να παρατείνετε τη ζωή τους. Μην καθαρίζετε τα έπιπλα με σκληρά διαλύματα ή χλώριο ή οποιοδήποτε άλλο είδος λευκαντικού, καθώς θα προκαλέσει ξεθώριασμα και φθορά. Υπάρχουν πολλά ειδικά καθαριστικά ξύλου διαθέσιμα για έπιπλα εξωτερικού χώρου και αυτό θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε τις επιφάνειες των επίπλων κήπου καθαρές και ανθεκτικές στη σκόνη. Το ξύλο χρειάζεται λάδι για να προστατεύει τους πόρους και να διατηρείται σε άριστη κατάσταση.

Έπιπλα Teak

Τα έπιπλα teak είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή για έπιπλα εξωτερικού χώρου. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι όμορφο ξύλο από φυσικού του και επίσης πολύ ανθεκτικό. Μπορείτε επίσης να το επιλέξετε και για έπιπλα βεράντας, καθώς είναι εύκολο να το φροντίσετε και δεν απαιτεί ιδιαίτερη συντήρηση. Εάν δώσετε προσοχή σε μερικές λεπτομέρειες, μπορείτε να απολαύσετε τα έπιπλα από ξύλο teak στον κήπο σας για χρόνια. Τα έπιπλα teak μπορούν να παραμείνουν φυσικά και δεν χρειάζονται στεγανωτικά. Μερικές φορές, αναπτύσσουν μια ασημένια γκρι πατίνα εάν αφεθούν φυσικά για ένα χρονικό διάστημα χωρίς καμία συντήρηση, η οποία δίνει επίσης μια φυσική και όμορφη εμφάνιση γήρανσης στα συγκεκριμένα έπιπλα. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κάποια μορφή προστατευτικού ή στεγανοποιητικού εάν θέλετε να δώσετε στα έπιπλα teak μια χρυσή εμφάνιση. Μπορείτε να πλένετε καλά αυτόν τον τύπο επίπλων εξωτερικού κήπου μία φορά το χρόνο, αναμειγνύοντας ζεστό νερό με απορρυπαντικό ρούχων και εφαρμόζοντας το στο teak με τη βοήθεια μιας μαλακής βούρτσας. Ωστόσο, ελέγξτε ότι το καθαριστικό είναι ήπιο. Αφήστε το απορρυπαντικό να παραμείνει για λίγο και στη συνέχεια ξεπλύνετε με καθαρό νερό και με τη βοήθεια μιας βούρτσας για να αφαιρέσετε τη βρωμιά από τα έπιπλα του κήπου σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *