Φώτης Κυριακίδης:”Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης”

kiriakidis1

Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης

Μας εξέπληξε χθες το βράδυ ο δήμαρχος.
Αντί να απολογηθεί για την κακή εικόνα της διοίκησής του, επιτέθηκε στην αντιπολίτευση με αγοραίους όρους ,χρεώνοντάς της ανεπάρκεια.
Αντί να απολογηθεί ο δήμαρχος για την ανικανότητά του να ρυθμίζει τις σχέσεις των μελών της διοίκησης του που οδήγησαν σε δύο παραιτήσεις αντιδημάρχων και παραίτηση του προέδρου του νομικού προσώπου του δήμου, με σαφείς αιχμές παρεμβάσεων στο έργο τους μιλάει για συνέργειες της αντιπολίτευσης.
Αντί να απολογηθεί ο δήμαρχος για το ότι στελέχωσε τις θέσεις των ειδικών συμβούλων με άτομα του περιβάλλοντός του και χωρίς κανένα σχεδιασμό για τίποτα , παρά μόνο για την προσωπική του εικόνα ,κατηγορεί την αντιπολίτευση για λαϊκισμό.
Αντί να απολογηθεί ο δήμαρχος για την διαχείριση του θέματος του ΚΕΚ Νεφέλη, που ενώ ξεκίνησε ως τροπαιοφόρος ενάντια στην υποτιθέμενη διαφθορά, κατάντησε να φωτογραφίζεται στο ίδιο κάδρο, μιλάει για ύποπτες επαφές της αντιπολίτευσης.
Αντί να απολογηθεί για τις copy paste, ανεπαρκείς, διάτρητες, αντιαναπτυξιακές προτάσεις για το μέλλον του δήμου χωρίς παρουσία κανενός επιστημονικού συνεργάτη στον σχεδιασμό τους ,ακυρώνοντας ουσιαστικά το μέλλον του δήμου μας , κάνει αναφορά για αδιαφορία μας.
Αντί να απολογείται για τις αρνητικές εκθέσεις των ορκωτών για την διαχειριστική ανεπάρκεια της διοίκησης του, αντί να απολογείται για την μεθόδευση της διοίκησής του για την δημοπράτηση των σκουπιδιών για τρία χρόνια χωρίς να λαμβάνει υπόψη προτάσεις που έχουν γίνει και μειώνουν σημαντικά το κόστος αποκομιδής, επιτίθεται στην αντιπολίτευση που προτείνει, αγωνιά και συμπάσχει με την κοινωνία.


Η προφανής έλλειψη πολιτικής ευγένειας που τον διέπει τον οδηγεί στον δρόμο των προσωπικών ύβρεων, της στοχοποίησης και της δαιμονοποίησης της άποψης και του διαλόγου. Στον δρόμο που επέλεξε να κατρακυλάει ας το κάνει μόνος του. Δεν θα τον παρακολουθήσουμε εκεί.
Βρισκόμαστε εδώ να στηρίξουμε κριτικά την διοίκηση, στα όρια του ρόλου που μας έδωσε η κοινωνία, και να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε με κάθε πρόταση που διατυπώνεται μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ή και έξω απο αυτό.


Στην βάση αυτήν επαναλαμβάνουμε την πρόταση που διατυπώθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου που αφορά τα χώματα στον Άγιο Αθανάσιο. Είπε λοιπόν ο κ.Μπίκος θέλοντας να δώσει τέλος στην αντιπαλότητα που δημιουργήθηκε,


ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΕΊΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗΣ , ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΊΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΈΛΕΧΟ, ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ, ΑΦΟΥ ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ .


Καμία κουβέντα από μεριά σας
Έτσι για να μαθαίνει ο κόσμος ποιος μιλάει για συναίνεση
Κοντός ψαλμός αλληλούια

Κυριακίδης Φώτης
Επικεφαλής των Ενεργών Δημοτών Χαλκηδόνος

3 comments

  1. πολυ γλυκα τους τα λες,γιατρε μου….χωστα με ενταση και παθος στους ανικανους και να μας ενημερωνετε παντα.βρειτε τροπο!!!

  2. Πείτε τα κύριε Κυριακιδη γιατί τον απλό κόσμο δεν τον ακούει κανείς !!!!! Η παρούσα τοπική αυτοδιοίκηση δεν υπάρχει πουθενά .Δεν έχουνε λύσει κανένα πρόβλημα από όλα αυτά που βασάνιζει τα χωριά του Δήμου μας. Η Χαλκηδόνα μαστίζεται από ανελεητη εγκληματικότητα και αυτή δεν υπάρχουν πουθενά !!!!!!!!!

  3. ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ……….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *