“Με το θάρρος της γνώμης….”Γράφει ο Φώτης Ρεγκάς

fotis

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Γράφει ο Φώτης Ρεγκάς

Γεια σας φίλοι μου

 • Το μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία και οι τηλεοπτικές άδειες πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα των τελευταίων ημερών ερήμην όμως του λαού ο οποίος “καίγεται” στην κυριολεξία λόγω των οικονομικών του υποχρεώσεων. 
 • Για το ντελίριο υποκρισίας των καναλιών τι να πει κανείς.  Από τη μία λένε ότι το αντίτιμο είναι τεράστιο και θέλει χρόνια για να αποσβεστεί και από την άλλη όλοι “λύσσαξαν” να πάρουν μία άδεια.  Προσωπικά διαφωνώ με τον περιορισμό των τεσσάρων αδειών. Απλά έπρεπε να πάρουν όλοι άδεια αλλά να ελέγχονται αυστηρά από το ΕΣΡ, όταν αυτό επιτέλους συσταθεί. 
 • Πάμε τώρα στα θρησκευτικά. Μπορεί οι ιεράρχες να διαφωνούν με τον τρόπο διδασκαλίας αλλά και πολλοί άλλοι σχετικοί και άσχετοι με το θέμα.Ποιος όμως τους έδωσε το δικαίωμα να επεμβαίνουν στα του κράτους?  Ήδη η εκκλησία έχει μια σειρά προνομίων καλώς ή κακώς και παρόλα αυτά θέλει να έχει λόγο και στην εκπαίδευση.  Μήπως ξεχνάμε το θέμα των ταυτοτήτων με τον Μακαριστό Χριστόδουλο?  Είτε μας αρέσει είτε όχι η χώρα μας είναι κοσμική και έτσι θα μείνει. 
 • Ετοιμάζουν τα τρακτέρ τους οι αγρότες μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το ασφαλιστικό και το φορολογικό τους μετά την συγκέντρωση των προϊόντων τους  Μακάρι να μην πραγματοποιήσουν τις απειλές τους, γιατί για μια ακόμη φορά θα στρέψουν την κοινωνία εναντίον τους με ότι αυτό συνεπάγεται. 
 • Ιδιαίτερα επιλεκτική είναι η υπηρεσία πολεοδομίας της Θες/νίκης με τον έλεγχο των παρανομιών στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος του δήμου Χαλκηδόνος μια και μόνο στον Άγ . Αθανάσιο βρίσκεται πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό. Αλήθεια η δημοτική αρχή τι άποψη έχει για τις δεκάδες παρανομίες? 
 • Επιστολής το ανάγνωσμα για τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης σχετικά με την επιχωμάτωση στο νέο γήπεδο Αγ. Αθανασίου.  Η περιφέρεια δικαιώνει τον δήμο αλλά η αντιπολίτευση τα βάζει με την περιφέρεια!!!!!  Σειρά της περιφέρειας να απαντήσει αλλά δεν το βλέπω 
 • Πάλι είχαμε δυστύχημα με κυνηγούς αλλά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.Κανένας έλεγχος από την πολιτεία πόσοι είναι πραγματικά ικανοί να κρατάνε όπλο στα χέρια τους, πόσοι τηρούν τους κανόνες ασφαλείας ( φωσφορούχα γιλέκα , καπέλα κ.α. )
 • Το ίδιο ισχύει με τους υπερήλικους οδηγούς.Η πολιτεία αδιαφορεί, οι σχολές οδηγών βγάζουν μεροκάματο και η ζωή συνεχίζεται . 
 • Ποια είναι η θέση του δήμου και της πυροσβεστικής για το κάψιμο των υπολειμμάτων των χωραφιών που επίκειται? 
 • Όσο για τα βαμβάκια που σκορπίζονται από τις πλατφόρμες που δεν σκεπάζονται η τροχαία ας ρίξει και κανένα πρόστιμο έτσι για παραδειγματισμό.  Και μια υπενθύμιση προς τους αγρότες.Φτιάξτε τα φώτα σας όταν κινείστε νύχτα, γιατί κινδυνεύουν άνθρωποι.
 • Κάτι φαίνεται να κινείται στο ζήτημα των αδέσποτων σκυλιών με πρωτοβουλία των δήμων. 
 • Από τη μία ισοπεδώνουν το λαό με τα μέτρα που επιβάλλουν και από την άλλη του στέλνουν δωρεάν φρούτα !!!!!  Τι υποκρισία…… 
 • Η φοροδιαφυγή καλά κρατεί στις λαϊκές και όχι μόνο, αλλά οι ελεγκτές του υπουργείου οικονομικών περί άλλων τυρβάζουν .

Και μην ξεχνάτε να επισκέπτεσθε το σάιτ μας που λέει τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θέλουν κάποιοι να είναι. Εδώ θα διαβάζετε μόνο αλήθειες και κριτική χωρίς φανατισμό και παρωπίδες, γιατί η αλήθεια δεν έβλαψε ποτέ και κανένα.

  Εις στο επανιδείν με υγεία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *