Γέφυρα:Το νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γέφυρας πραγματοποίησε τις καθιερωμένες από το Καταστατικό του αρχαιρεσίες, την Κυριακή 9/12/2018. Είχε προηγηθεί, όπως προβλεπόταν, η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, κατά την οποία το προηγούμενο ΔΣ παρουσίασε στα μέλη τις δράσεις και τα οικονομικά στοιχεία του Συλλόγου, ενώ ακολούθησε και συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων.
Στις εκλογές που ακολούθησαν έλαβαν μέρος 10 υποψήφιοι, εκ των οποίων εκλέγονται 7 τακτικά μέλη και 2 αναπληρωματικά μέλη, όπως αυτά ψηφίστηκαν από τα μέλη.
Η νέα σύνθεση του Πολιτιστικού Συλλόγου, όπως αυτή προέκυψε μετά τη σύσταση του σώματος αποτελείται από τους:


• Κιομουρτζή Ιωάννη (Πρόεδρος)
• Χρηστίδη Παναγιώτη (Αντιπρόεδρος)
• Ευσταθιάδου Φωτεινή (Γενική Γραμματέας)
• Περιστεράκη Ευαγγελία (Ταμίας)
• Αποστόλου Στέργιος (Μέλος)
• Μυλωνά Μαρία (Μέλος)
• Ασημακοπούλου Κωνσταντίνα (Μέλος)

Αναπληρωματικά μέλη είναι:
• Χαλκίδου Ελένη
• Οικονομίδου Πολυξένη

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους όσους προσήλθαν και έλαβαν μέρος στις διαδικασίες νέων οργάνων του Πολιτιστικού Συλλόγου Γέφυρας. Μέλημα και οδηγός μας θα είναι η ανάδειξη των ηθών και των εθίμων του τόπου μας, αλλά και ευρύτερες πολιτιστικές δράσεις που έχουν ως σκοπό την ενίσχυση του Πολιτισμού ως ιδέα και ιδανικού, προς όφελος όλων των κατοίκων της Γέφυρας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τις υπηρεσίες και τη συνολική και ανεκτίμητη προσφορά, τα μέλη του προηγούμενου πλέον ΔΣ. Στα πρόσωπα της Σοφίας Μπαχαρίδου, της Θεοδοσέλλη Τζούλις και του Κατικαρίδη Βαγγέλη, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γέφυρας αναδείχθηκε ως ο μεγαλύτερος και πιο ενεργός Πολιτιστικός Σύλλογος του Δήμου, ενώ η Πανελλαδική πλέον αναγνώριση του Διεθνούς Φεστιβάλ της Γέφυρας εκφράστηκε με προεξέχοντες τη Σοφία, τη Τζούλι και το Βαγγέλη.

Το νέο ΔΣ οφείλει να κρατήσει και να ενισχύσει τη συγκεκριμένη παρακαταθήκη και το έργο όλων των προηγούμενων Διοικητικών Συμβουλίων, μελών και εθελοντών, τα οποία εδώ και 40 χρόνια αναδεικνύουν τις ρίζες και τον πολιτισμό των προγόνων μας.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους της Γέφυρας να μας γνωρίσουν, να μας επισκεφθούν, να μας βοηθήσουν με κάθε δυνατό τρόπο και να συμπεριληφθούν στις τάξεις του Συλλόγου μας, ενεργά, ως μέλη σε οποιοδήποτε τμήμα επιθυμούν.

Σας ευχαριστούμε.
Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Γέφυρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *