Κάτοικος Χαλκηδόνας:”Έχουμε πάψει να ελπίζουμε σε κάτι που θα μας κάνει να νιώθουμε ασφαλείς”

Κάτοικος Χαλκηδόνας:”Έχουμε πάψει να ελπίζουμε σε κάτι που θα μας κάνει να νιώθουμε ασφαλείς”

Το 2017 δεν μπήκε καλά για τους κατοίκους της Χαλκηδόνας. Διανύουμε τις πρώτες μέρες του νέου έτους και είχαμε ήδη αρκετά κρούσματα κλοπών στην Χαλκηδόνα. Γενικότερα ο Δήμος Χαλκηδόνος είναι ένας Δήμος ταλαιπωρημένος από κλοπές και πολλές γενικά παραβατικές συμπεριφορές, για να το θέσω ευγενικά.
Ο Δήμος μας αποτελείται απο 17 οικισμούς, έχει 33.510 κατοίκους και καταλαμβάνει έκταση 364 τετ. χιλιόμετρα, σύμφωνα με τον Καλλικράτη, και καλύπτεται πλέον μόνον με ένα Αστυνομικό Τμήμα,με μικρή δύναμη και ελάχιστες υποδομές, που όσο πολύ και να προσπαθεί,και το κάνει,ελάχιστα μπορεί να συμβάλει στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας.
Με δεδομένη και την οικονομική κρίση που περνάμε σαν χώρα ,όλα τα παραπάνω συμβάλουν στην ελλειπή περιφρούρηση όλων των δημοτών και ένα παραπάνω των κατοίκων της Χαλκηδόνας που είναι έρμαιο των κλοπών και της παραβατικότητας. Έχουμε πάψει να ελπίζουμε σε κάτι που θα μας κάνει να νιώθουμε ασφαλείς ακόμη και μέσα στα σπίτια μας και τα καταστήματα μας.Μας διακατέχει ένα αίσθημα βιασμού του προσωπικού μας χώρου,και σε συνέπεια όλων αυτών των γεγονότων έχουμε την αίσθηση ότι η Ελληνική Αστυνομία συμβάλει μόνον στην καταγραφή των των γεγονότων και καθόλου στην ασφάλεια και περιφρούρηση των περιουσιών μας.
Και το σημαντικότερο γεγονός δυστυχώς που μας αφήνει μια πίκρα μόνο, είναι ότι η υπερφορολόγηση των πολιτών της χώρας μας, δεν λειτουργεί ανταποδοτικά με αποτέλεσμα την απαξίωση του κράτους, της αστυνόμευσης ,της υγείας και της παιδείας,παροχές που είχαμε μάθει να απολαμβάνουμε τα προηγούμενα χρόνια.
Αβραμίδης Παναγιώτης
κάτοικος Χαλκηδόνας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *