Κουφάλια:Εγκρίθηκε από την πυροσβεστική η ίδρυση εθελοντικού σταθμού Β΄τάξης

 

sed11Σας είχαμε ενημερώσει με άρθρο μας στις 21/09 ΕΔΩ ότι με την εγκατάσταση του λυόμενου είχε γίνει το πρώτο βήμα για την ίδρυση του πυροσβεστικού σταθμού Β’ τάξης στα Κουφάλια.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε το έγγραφο με το οποίο φαίνεται ότι πλέον είναι θέμα χρόνου η έναρξη λειτουργίας του σταθμού.Μια μέρα που οι άνθρωποι του ΣΕΔΙΠ αλλά και οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής περιμένουν από το 2007.

Στις 31/10 εγκρίθηκε από το αρχηγείο του πυροσβεστικού σώματος η ίδρυση του εθελοντικού πυροσβεστικού σταθμού Β’ τάξης  στην δημοτική ενότητα Κουφαλίων .Πλέον τον λόγο έχουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου και οι υπεύθυνοι του ΣΕΔΙΠ, ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις και μέχρι την άνοιξη του 2017 να γίνει επιτέλους το όνειρο πραγματικότητα.

Θα επανέλθουμε την επόμενη εβδομάδα με ρεπορτάζ για τις κινήσεις που θα γίνουν από δω και πέρα , ενώ θα ζητήσουμε και δηλώσεις του δημάρχου κ.Τσουκνιδά, του αντιδημάρχου κ.Μηντσιούδη και του Διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Γιαννιτσών κ.Τσάγκαλου, των ανθρώπων που ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας την δύσκολη αυτή αποστολή.

sed2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *