Αυτά τα μικρά πρόσθετα που δίνουν  αξία στην κουζίνα.

Αυτά τα μικρά πρόσθετα που δίνουν  αξία στην κουζίνα.

 

Στην κουζίνα, υπάρχουν λεπτομέρειες που αλλάζουν τα πάντα, από την ατμόσφαιρα έως στη χρήση. Από μικρές λαβές χωρίς μεγάλο προϋπολογισμό  έως πραγματικά εξαρτήματα εργασίας.

Παρακάτω ακολουθούν ορισμένες προτάσεις- ιδέες για το πώς θα μπορέσετε να αναδείξετε την κουζίνα σας σε σημείο υπεροχής!

Στο site theodoridi.gr μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά και ποιοτικά υλικά.

Καλώς ήρθατε στις ιδέες της κουζίνας…

http://theodoridi.gr

 Οι κομψές λαβές

 

Το ευκολότερο και φθηνότερο τέχνασμα για να φρεσκάρετε την κουζίνα, εκτός από το χρώμα είναι η λαβή. Και η λαβή μπορεί να είναι από τη μία πλευρα, οι ενσωματωμένες αόρατες ή σχεδόν αόρατες λαβές, και από την άλλη εξαιρετικά διακοσμητικές λαβές.

Οι χρυσές λαβές ορείχαλκου, οι μαύρες, ή οι ρουστίκ προσφέρουν με την αισθητική τους ένα πολυτελή τόνο.

 

Οι κόγχες είναι αυτά τα ενσωματωμένα κουτιά, χωρίς πόρτα και τοποθετούνται ακριβώς στη μέση των άλλων στοιχείων, στα μισά του δρόμου μεταξύ ντουλαπιών και ανοικτών ραφιών.

Ενώ προσφέρουν με την ωραία αισθητική τους και τη ρετρό εικόνα τους στο σύνολό τους.

Επίσης επιτρέπουν να εισάγετε διακοσμητικά αντικείμενα στην κουζίνα και μπορεί ακόμη και να είναι ειδικά σχεδιασμένα για την αποθήκευση συγκεκριμένων συσκευών όπως η καφετιέρα ή το μπλέντερ.

Η κεντρική νησίδα

Η κουζίνα ανοίγει, αλλά ο διαχωρισμός παραμένει απαραίτητος και για να οριοθετήσει τους χώρους, το νούμερο ένα για το 2021 δεν είναι άλλο από τον κεντρικό πάγκο της κουζίνας, την νησίδα!

Μπορείτε να επιλέξετε να ενσωματώσετε τον εξοπλισμό όπως το νεροχύτη ή την εστία, αλλά για να κάνετε την κουζίνα πιο λειτουργική και σε λογικό προϋπολογισμό είναι καλύτερο να επενδύσετε στην απλότητα. 

Ανοίξτε τα ράφια

Πιθανότατα δεν θα σας εκπλήξουν πραγματικά, λέγοντας σάς ότι τα ανοιχτά ράφια συνεχίζουν να κατακτούν την κουζίνα. Συγκεκριμένα, η ανοιχτή κουζίνα αφού εντυπωσιάσει με την ιδιαίτερη αισθητική της, σας επιτρέπει να πειραματιστείτε με τη διακόσμηση.

Το μόνο μειονέκτημα ότι μειώνει την αποθήκευση.

Κάθετα στοιχεία

Έχετε κουραστεί από  την σπατάλη χώρου στην κουζίνα;  Το 2021 οι σχεδιαστές κουζίνας ενισχύουν τις δυνατότητες συνδυασμών και ενσωμάτωσης ραφιών κόγχων ή κάθετων ντουλαπιών μεταξύ των άλλων.

Το αποτέλεσμα είναι μία εξαιρετικά πρακτική στενή αποθήκευση για μπαχαρικά, κονσέρβες και μπουκάλια.

Οι πλαισιωμένες προσόψεις

Αυτή τη φορά μιλάμε για προσόψεις ντουλαπιών με ένα πλαίσιο, εμπνευσμένα από ρετρό κουζίνες.

Σας διαβεβαιώνουμε, ένα επίπεδο πλαίσιο με ευκρινείς γωνίες μπορεί να προσφέρει ένα ζεστό και φιλικό αποτέλεσμα, χωρίς να χάσετε τίποτα από την πρακτικότητα και νεωτερικότητα κατά την χρήση.

Διακοσμητικός και πρακτικός φωτισμός

Το 2021 φωτίζουμε αυτό το χώρο με την ίδια φροντίδα με τα αλλά, ακόμη περισσότερο για να συνδυάσουμε μία λειτουργική φιλόξενη και άνετη κουζίνα.

Τοποθετείστε χωνευτά σημεία, ή λωρίδες led κάτω και μέσα σε ντουλάπια. Κι αν είναι δυνατόν όμορφα κρεμαστά φώτα πάνω από τη νησίδα.

Το άπλετο φώς της γυάλινης οροφής

Η γυάλινη οροφή παραμένει στις τάσεις της κουζίνας το 2021. Καθώς σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε το φυσικό φως “αφήνοντας” το να εισέλθει φωτίζοντας και ζεσταίνοντας το γύρω περιβάλλον. Επίσης η χρήση γυάλινης οροφής χαρίζει ένα επιπλέον “χώρο” αυτό του ουρανού, έτσι κοιτάζοντας ψηλά μπορείτε να απολαύσετε μια μοναδική θεά, που διαφορετικά θα ήταν “κρυμμένη” από την τσιμεντένια οροφή

Εκμεταλλευτείτε την σε όσους δίνεται η δυνατότητα!

Άρθρο από: https://www.theodoridi.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *