Οι εργασίες part-time που ανθούν αυτή την εποχή

Στις ημέρες μας, όπου η εργασία έχει γίνει για πολλούς ένα δυσεύρετο αγαθό και οι μισθοί δυστυχώς όλο και μειώνονται, για πολλούς ανθρώπους –ιδιαίτερα νέους και φοιτητές- η επιλογή της part-time εργασίας φαίνεται ως η μοναδική ευκαιρία για επαγγελματική αποκατάσταση. Θα δούμε οπότε ποιες είναι οι συνηθέστερες εργασίες κατά τις οποίες το ωράριο που ζητείται είναι συνήθως part-time, ώστε να είστε ενήμεροι και να αναζητήσετε αυτή που σας ενδιαφέρει.

Μία εύκολη εργασία η οποία μπορεί κάλλιστα να στελεχωθεί από φοιτητές, καθώς τα μαθήματά τους καταλαμβάνουν ένα μεγάλο μέρος του χρόνου τους, είναι η εργασία σε τηλεφωνικό κέντρο. Πολλές εταιρείες έχουν πλέον συγκεντροποιήσει τη λήψη των παραγγελιών τους, με αποτέλεσμα πολλές φορές να νομίζουμε ότι καλούμε στο κατάστημα της γειτονιάς μας, ενώ πρόκειται για τηλεφωνικό κέντρο. Έτσι, πολλά καταστήματα εστίασης ή και εξυπηρέτησης πελατών αναζητούν συχνά άτομα για part-time εργασία.

Εφόσον έχετε κάνει σεμινάρια ή σπουδάσει το αντικείμενο αυτό, είναι πολύ πιθανό να βρείτε εργασία ημι-απασχόλησης σε ένα από τα πολλά ινστιτούτα αισθητικής. Τα τελευταία ασχολούνται κυρίως με την περιποίηση των άκρων, με αποτρίχωση, με περιποίηση προσώπου και σώματος, καθώς και με μακιγιάζ.

Εάν νιώθετε αισιόδοξοι ότι δε θα σας πέσει ο δίσκος από τα χέρια, μία καλή επιλογή για εσάς που αναζητάτε μία part-time εργασία είναι σε ένα κατάστημα εστίασης, με φαγητό ή καφέ. Αποτελεί μία από τις πιο διαδεδομένες εργασίες ημι-απασχόλησης στις μέρες μας, και δε θα είναι δύσκολο να τη βρείτε, καθώς τα καταστήματα που ζητούν προσωπικό είναι πολυάριθμα και συνεχώς αυξάνονται.

Η διανομή φυλλαδίων είναι μία ακόμα επιλογή για πολλούς νέους ανθρώπους, οι οποίοι  δε θέλουν ή δε μπορούν να δαπανούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους στην εργασία τους. Μέσω πολλών εταιρειών που ειδικεύονται στη διανομή εντύπων, σίγουρα θα βρείτε αυτή που σας ικανοποιεί περισσότερο για μία καλή συνεργασία. Συνήθως το ωράριο που απαιτείται είναι τέσσερις ή έξι ώρες, και πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα δουλειά καθώς έρχεστε σε επαφή με αρκετό κόσμο κάθε φορά. Οι τόποι στους οποίους γίνεται η διανομή φυλλαδίων διαφέρουν κάθε φορά, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης για την οποία γίνεται η διανομή.

Μία ακόμα δουλειά η οποία κατατάσσεται πολλές φορές στις part-time, είναι η δουλειά της πωλήτριας ή πωλητή. Οι επιλογές σας και εδώ είναι αμέτρητες, καθώς υπάρχουν πολλά μαγαζιά στα οποία μπορείτε να απευθυνθείτε, είτε πρόκειται για μέρη μίας αλυσίδας καταστημάτων είτε για συνοικιακά καταστήματα. Ανάλογα τα ενδιαφέροντά  σας μπορείτε να αναζητήσετε εργασία σε ένα κατάστημα ρούχων, παπουτσιών, ειδών σπιτιού ή ειδών τεχνολογίας.

Εάν είστε άνδρας και έχετε δίπλωμα για μηχανάκι, μην ξεχνάτε ότι η δουλειά του διανομέα είναι επίσης σε μεγάλη ζήτηση την εποχή αυτή, καθώς το γρήγορο φαγητό είναι και αυτό σε άνθιση. Εξάλλου θα επωφεληθείτε παράλληλα και από τα tips.

Άρθρο από διανομή φυλλαδίων Letterbox

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *