Τι να κάνετε εάν κάτι δεν πάει καλά την ημέρα του γάμου σας

Οπωσδήποτε ένας γάμος είναι μία ευχάριστη περίσταση, για την οποία απαιτείται αρκετά μεγάλη προετοιμασία πολύ καιρό πριν. Ακόμα βέβαια και αν τα έχετε προγραμματίσει όλα στην εντέλεια –που σίγουρα θα το έχετε κάνει- πάντα υπάρχουν απρόοπτα τα οποία θα συμβούν. Θα πρέπει λοιπόν να είστε προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο και να μην αγχωθείτε εάν κάτι δεν πάει ακριβώς όπως το περιμένατε. Το πιο σημαντικό είναι εξάλλου να απολαύσετε τη σημαντική αυτή ημέρα της ζωής σας. Θα δούμε οπότε τι μπορεί να πάει στραβά κατά τη διάρκεια του γάμου σας και πώς μπορείτε να το αντιμετωπίσετε.

Ένα πολύ πιθανό σενάριο είναι να μην είναι τα πράγματα έτσι ακριβώς όπως τα είχατε φανταστεί, όπως για παράδειγμα η διακόσμηση στο κτήμα γάμου σας, είτε αυτό είναι στην Αθήνα, στην Πάτρα ή σε κάποια άλλη πόλη. Σίγουρα οι απαιτήσεις σας για τη μέρα αυτή θα είναι μεγάλες, οπότε εάν κάτι δεν είναι ακριβώς όπως το θέλατε μην απογοητευτείτε, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να διορθώνεται. Για να είστε βέβαια σίγουροι, φροντίστε να δώσετε μία πολύ σαφή εικόνα σε όσους ασχολούνται με τη διοργάνωση του γάμου σας για το τι έχετε φανταστεί και πώς το θέλετε. Έτσι τουλάχιστον θα ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες να γίνει κάτι άλλο από αυτό που περιμένετε.

Πολύ σημαντική συμβουλή είναι να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε την ημέρα πριν το γάμο σας και να είστε ξεκούραστοι. Ακόμα και αν βγείτε, προς Θεού, μη γυρίσετε με hang over,καθώς η επόμενη ημέρα και νύχτα θα είναι μεγάλη. Καθώς το πιθανότερο είναι να έχετε αρκετό άγχος, προσπαθήστε να ξεκουραστείτε τουλάχιστον τις προηγούμενες ημέρες ώστε να είστε όσο το δυνατόν πιο ανανεωμένοι τη σημαντική αυτή ημέρα.

Μην ανησυχείτε εάν νιώθετε ότι ο χρόνος δεν σας φτάνει και χρειάζεστε συνεχώς επιπλέον. Σκεφτείτε ότι όλα τα ζευγάρια έχουν περίπου τον ίδιο χρόνο ώστε να οργανώσουν το γάμο τους και ότι δυστυχώς όσο χρόνο και να έχετε δε θα σας φτάσει ποτέ. Προσπαθήστε λοιπόν να μην ξοδεύετε το χρόνο σας σε πράγματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία κατά τη διάρκεια διοργάνωσης του γάμου σας και απολαύστε τη διαδικασία.

Παράλληλα, ενώ ο χρόνος έχει τόση σημασία για εσάς, ενδεχομένως για κάποιους καλεσμένους είναι σχετικός. Μην ανησυχήσετε λοιπόν εάν κάποιος αργήσει να έρθει στο γάμο σας, καθώς το πιθανότερο είναι ότι τελικά θα παρευρεθεί ώστε να σας τιμήσει με την παρουσία του και να είναι εκεί στη σημαντική αυτή μέρα της ζωής σας.

Εάν πάλι κάποιος που περιμένατε δεν έρθει, επίσης μην απογοητευτείτε, καθώς είναι πολύ πιθανό να μην κατάφερε να παρευρεθεί για προσωπικούς λόγους. Σίγουρα θα έχει μία πολύ καλή δικαιολογία να σας πει την επομένη ημέρα.

Στην περίπτωση που κάτι αργήσει να φτάσει στο χώρο της δικής σας προετοιμασίας ή της γαμήλιας δεξίωσης, επίσης μην πανικοβληθείτε. Να θυμάστε ότι όλα μπορούν να διορθωθούν ή να αντικατασταθούν ακόμη και την τελευταία στιγμή.

Άρθρο από κτήματα γάμου στην Πάτρα KtimaPanagiotopoulou

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *