Η πιο πρόσφατη καινοτομία στο ίσιωμα των μαλλιών σήμερα

Η κερατίνη είναι πρωτεΐνη και βρίσκεται στα μαλλιά, το δέρμα, τα νύχια και τα δόντια μας. Όταν γεννιόμαστε, τα μαλλιά μας περιέχουν περίπου 85% κερατίνη, αλλά η έκθεση στο περιβάλλον, η γήρανση και οι τεχνικές μαλλιών, όπως οι βαφές,  μειώνουν σημαντικά τα επίπεδα κερατίνης. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ξηρά, εύθραυστά και ατίθασα μαλλιά.

Πολλές γυναίκες κοιτάζουν τις θεραπείες κερατίνης, όμως η πιο καινοτόμα θεραπεία κερατίνης που κυκλοφορεί σήμερα η Kerrin Vega και υπόσχεται ένα μοναδικό αποτέλεσμα ισιώματος. Υπάρχουν αρκετές μέθοδοι για να δώσουν στα μαλλιά λεία όψη, ωστόσο καμία από αυτές δεν έχουν διάρκεια και κάποιες φορές δημιουργούν μεγαλύτερο πρόβλημα λόγο των χημικών συστατικών που περιέχουν. Όταν εφαρμόζεται μια θεραπεία βασισμένη σε κεράτινη, τα μαλλιά ανακτούν την ομαλή και μεταξένια υφή. Αν έχετε σγουρά ατίθασα μαλλιά ή μαλλιά πολύ ταλαιπωρημένα από τις συχνές χημικές επεξεργασίες αυτή η θεραπεία μπορεί να σας χαρίσει το ίσιωμα που ονειρεύεστε, ενώ εξακολουθεί να αφήνει τα μαλλιά μαλακά και διαχειρίσιμα. Θα εξαλείψει επίσης την ψαλίδα, επειδή τα μαλλιά είναι ενυδατωμένα.

Τα προϊόντα με βάση την κερατίνη είναι δημοφιλή επειδή είναι κυρίως οργανικά και δεν είναι γεμάτα από τις σκληρές χημικές ουσίες που έχουν άλλα προϊόντα. Πολλά περιέχουν φορμαλδεΰδη η οποία μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη των μαλλιών.
Αυτή λοιπόν η σύγχρονη τεχνολογία μαλακώνει τα μαλλιά με μακροχρόνιο αποτέλεσμα χωρίς την επιβλαβή επίδραση ισχυρών χημικών συστατικών. Με την φιλική προς το περιβάλλον ισιωτική θεραπεία, οι επαγγελματίες κομμωτές μπορούν να έχουν στα χέρια τους μία ισχυρή θεραπεία χωρίς να απελευθερώσουν χημικά αέρια στον χώρο και να σας χαρίσουν υπηρεσίες που το αποτέλεσμα τους στα μαλλιά σας θα είναι πέρα από κάθε προσδοκία.

Η επαναστατική τεχνολογία χωρίς τοξικά συστατικά, περιέχει ένα μοναδικό μίγμα αμινοξέων, μεταμορφώνοντάς τα μαλλιά και κάνοντας εντελώς ίσια, μαλακά ,εύκολα διαχωρίσιμα με υγιή και δυνατή τρίχα. Το Kerrin Vega είναι ασφαλές να παραμείνει στα μαλλιά χωρίς χρονικό περιορισμό. Η θεραπεία Kerrin Vega έχει μόνιμα αποτελέσματα ανανεώνοντας την ρίζα καθώς μεγαλώνει, αλλιώς μπορείτε να επιλέξετε την ημιμόνυμη θεραπεία διάρκειας 4 μηνών αν φροντιστεί σωστά. Αυτό είναι ένα τεράστιο όφελος τόσο για μαλλιά όσο και την τσέπη σας.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την θεραπεία Kerrin Vega ή άλλες θεραπείες και προϊόντα για μαλλιά με κερατίνη, ενημερωθείτε από το U Hair Point ένα από τα πιο σύγχρονα κομμωτήρια στο Γαλάτσι διαθέτει ένα άρτια εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο θα πραγματοποιήσει εκτίμηση της κατάστασης των μαλλιών σας και θα σας προτείνει την κατάλληλη θεραπεία για τα μαλλιά σας καθώς και ποια προϊόντα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μετά την θεραπεία για να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα της.
Τα μαλλιά σας θα σας ευχαριστήσουν για αυτή την φροντίδα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *