Κουφάλια:Ομιλία Κυριάκου Βελόπουλου-“Ελληνική Λύση”

 

Στα Κουφάλια βρέθηκε χθες Δευτέρα ο Πελλιώτης δημοσιογράφος και πολιτικός Κυριάκος Βελόπουλος. Ο πρόεδρος και ιδρυτής του κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τις θέσεις του στο ακροατήριο που σχεδόν γέμισε το Πνευματικό κέντρο Κουφαλίων που φιλοξένησε την εκδήλωση.

Ο κ.Βελόπουλος ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας μια αναφορά για την περιοχή μας γενικότερα και στάθηκε στα σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα που υπάρχουν.Όπως είπε ερχόμενος έκανε και μια στάση στις Αρχαίες Ίχνες και απογοητεύτηκε μ αυτό που είδε.Καμία μέριμνα από την πολιτεία για να αναδειχθεί το συγκεκριμένο μέρος.

Στη συνέχεια αφιέρωσε αρκετό χρόνο μιλώντας κυρίως για αγροτικά θέματα με τον κόσμο πολλές φορές να διακόπτει από τα χειροκροτήματα την ομιλία του.

Σκοπός είναι, μέσω των πρωτογενών παραγωγικών μονάδων στη γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία και των καινοτόμων δράσεων των ποιοτικών εναλλακτικών καλλιεργειών, η ανάπτυξη της Χώρας μας.Κίνητρα για την ίδρυση εταιρειών παραγωγής, με σύγχρονο εξοπλισμό και τήρηση των νόμων περιβαλλοντολογικής συμπεριφοράς. Αξιοποίηση των μελετών και της γνώσης των επιστημόνων.

Πλήρης ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα. Αύξηση της αποδοτικότητας με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και σωστή οργάνωση με σκοπό την παραγωγή ποιοτικών και ανταγωνιστικών προϊόντων.Αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων με πιστοποίηση προέλευσης, προστασία της βιοποικιλότητας και μεταποίηση σε μακρόχρονης χρήσης μορφές συσκευασίας και συντήρησης.Αξιοποίηση φυτών και βοτάνων που ευδοκιμούν στην Ελληνική γη. Άνοιγμα σε ανατολικές αγορές

Αναφέρθηκε επίσης στο πρόγραμμα της Ελληνικής Λύσης για το οποίο όπως είπε εργάσθηκαν επί μήνες ειδικοί κυρίως νέοι απ όλη την Ελλάδα.(Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα πατώντας ΕΔΩ), ενώ άσκησε έντονη κριτική γενικότερα για την πολιτική κατάσταση και τους πολιτικούς στην Ελλάδα.

BINTEO

ΦΩΤΟ

One comment

  1. Ακόμα κάθεστε και τους ακούτε;καμιά ελπίδα τελικά χαχαχαχαχα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *