Το άτμισμα μπορεί να σώσει εκατομμύρια ζωές

Το άτμισμα μπορεί να σώσει εκατομμύρια ζωές σύμφωνα με Παγκόσμιους Οργανισμούς Υγείας. Οι ειδικοί κρίνουν απαραίτητο οι καπνιστές να μεταβούν στο άτμισμα και να μειώσουν σημαντικά τους κινδύνους του βλαπτικού καπνίσματος.

Η χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της υγείας των καπνιστών με ορατές διαφορές από τις δύο πρώτες βδομάδες χρήσης. Ξεκινήστε και εσείς το άτμισμα  www.replacesmoke.com  και απαλλαγείτε από τις καρκινογόνες ουσίες του τσιγάρου.

Είναι γνωστό πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο “δεν καίει καπνό” αλλά η λειτουργία του στηρίζεται στην ατμοποίηση υγρού διαλύματος. Τα υγρά αναπλήρωσης https://www.replacesmoke.com/ygra-anaplirosis βασίζονται σε πέντε βρώσιμα συστατικά που συναντάμε σε πολλά προϊόντα στην καθημερινή μας ζωή. Αποτελούνται από γλυκερίνη (VG), προπυλενογλυκόλη (PG), άρωμα (χρησιμοποιούνται και στην ζαχαροπλαστική), απιονισμένο νερό και νικοτίνη.

Δοκιμάστε το ιδανικό ηλεκτρονικό τσιγάρο για ξεκίνημα, Sikary SPOD. Μια ειδικά σχεδιασμένη συσκευή για καπνιστές που θέλουν να απαλλαγούν οριστικά από το κάπνισμα. Το Sikary SPOD αναδείχτηκε “Καλύτερη συσκευή για το 2019” και αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας αλλά και της εργονομικής σχεδίασης καθώς συνδυάζει τη συσκευή Sikary SPOD και το ειδικά σχεδιασμένο Powerbank του χωρητικότητας 2200mAh.

Μπορεί να καλύψει όλους τους καπνιστές, ακόμα και αυτούς που καπνίζουν παραπάνω από ένα πακέτο τσιγάρων την ημέρα χάρη στo Powerbank του που αναπληρώνει την μπαταρία και προσφέρει αυτονομία για όλη την μέρα. Η συσκευή προσομοιάζει απόλυτα το κάπνισμα και την τζούρα του τσιγάρου, χωρίς βέβαια τις βλαβερές συνέπειες του. Ενεργοποιείται με την εισπνοή και απενεργοποιείται αυτόματα.

Η δοκιμή του ηλεκτρονικού τσιγάρου Sikary SPOD σε συνδυασμό με τα υγρά αναπλήρωσης https://www.replacesmoke.com/ LIQUA 4S Hybrid θα σας οδηγήσουν ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σας. Η σειρά LIQUA 4S (4 SMOKERS) αποτελείται από δέκα γεύσεις για όλες τις προτιμήσεις. Διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα που προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση νικοτίνης και μοναδική γεύση που δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε.