Του Λ.Ευσταθιάδη:Απόρριψη μεταφοράς λαϊκής αγοράς Αγ.Αθανασίου

ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ

Με σεβασμό στους κατοίκους του Αγίου Αθανασίου και στις αποφάσεις του Τοπικού Συμβουλίου τους, θέλω να κάνω ένα σχόλιο για την μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς από την κεντρική πλατεία στη Λεωφόρο Αθηνών.
Η πρόσφατη απόρριψη της πρότασης του Δημάρχου από το Δημοτικό Συμβούλιο εκθέτει τόσο τον ίδιο όσο και τους Αντιδημάρχους του, οι οποίοι για τους δικούς τους λόγους υποστήριξαν μια επιλογή που βάζει σε μεγάλη ταλαιπωρία όχι μόνο τους κατοίκους του Αγίου Αθανασίου, αλλά και όλων των άλλων χωριών οι οποίοι χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο δρόμο.
Κι αυτό γιατί η υλοποίηση της πρότασης τους (εκτός από τα άλλα ζητήματα εσωτερικής φύσης που δημιουργεί), θα φέρει και σοβαρότατο πρόβλημα στη διέλευση των αυτοκινήτων μέσω Αγίου Αθανασίου (ιδιώτες, επαγγελματίες και Αστική Συγκοινωνία).
Άραγε αυτούς τους δημότες, τους ρώτησε κανένας Δήμαρχος αν θέλουν κάθε Παρασκευή να βρίσκουν κλειστό τον κεντρικό δρόμο και να ταλαιπωρούνται κάνοντας απίστευτες διαδρομές μέσα στον Άγιο Αθανάσιο; Όχι φυσικά.
Ελπίζω το Περιφερειακό Συμβούλιο, που θα πάρει την τελική απόφαση για το ζήτημα, να σταθμίσει και αυτή την παράμετρο.
Η δική μου πρόταση προς το Τ.Σ. Γέφυρας θα είναι να παρέμβουμε προς την Περιφέρεια με στόχο την απόρριψη της συγκεκριμένης μεταφοράς.
Ευσταθιάδης Λουκάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *