Οικογένεια Χριστοδούλου-Χυμός Πορτοκάλι Με Χαμηλή Οξύτητα

Ένα ποτήρι χυμός πορτοκάλι είναι το ιδανικό ξεκίνημα της ημέρας. Τι γίνεται όμως όταν έχουμε ευαίσθητο στομάχι; Η λύση είναι ο φυσικός χυμός πορτοκάλι με χαμηλή οξύτητα!

Ο βασιλιάς των χυμών

Ο χυμός πορτοκάλι είναι για την ελληνική οικογένεια ο «βασιλιάς» των χυμών. Ποιος δεν θυμάται τη γιαγιά ή τη μαμά του να στύβει πορτοκάλια το πρωί και να μας κυνηγάει να πιούμε το χυμό γρήγορα για να μην «χαλάσουν» οι βιταμίνες; Και δεν είχαν άδικο καθώς ένα ποτήρι φυσικός χυμός πορτοκάλι συμβάλλει στην κάλυψη των ημερήσιων διατροφικών αναγκών μας.

Τα οφέλη

Είναι πλούσιος σε βιταμίνη C, κάλιο, φολικό οξύ και σημαντικά αντιοξειδωτικά για τη διατήρηση της υγείας και της ευεξίας μας.  Παράλληλα, μας βοηθά να αντιμετωπίσυμε τα κρυώματα και τις ιώσεις. Παράλληλα, δυναμώνει την άμυνα του οργανισμού και καταπολεμά τη δράση των ελευθέρων ριζών που προκαλούν γήρανση και εκφυλιστικές νόσους. Η βιταμίνη C είναι ακόμα πιο απαραίτητη στα άτομα με έντονο τρόπο ζωής, που βιώνουν στρες, καπνίζουν ή δεν τρέφονται σωστά. Κι αυτό γιατί αποτελεί όπλο για να καταπολεμήσουν πιο αποτελεσματικά το οξειδωτικό στρες.

Η κατανάλωση με το πρωινό είναι η καλύτερη ώρα καθώς ένα ποτήρι χυμός πορτοκάλι αυξάνει την πνευματική εγρήγορση. Μάλιστα, μελέτες έδειξαν πως όσοι πίνουν χυμό πορτοκάλι με το πρωινό τους, τείνουν να είναι πιο δραστήριοι το μεσημέρι. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι παραπονιούνται ότι δεν μπορούν να απολαύσουν χυμό πορτοκάλι καθώς νιώθουν έντονες ενοχλήσεις στο στομάχι. Κι αυτό γιατί ο χυμός πορτοκάλι είναι αρκετά όξινος και μπορεί να ερεθίσει τον λαιμό ή το στομάχι, ιδιαίτερα αν έχει κάποιος ευαισθησία.

Χυμός πορτοκάλι Οικογένεια Χριστοδούλου με χαμηλή οξύτητα

Λαμβάνοντας υπόψη αυτή την ανάγκη των καταναλωτών, η Οικογένεια Χριστοδούλου δημιούργησε το φυσικό χυμό πορτοκάλι με χαμηλή οξύτητα. Ο νέος 100% χυμός πορτοκάλι παράγεται από επιλεγμένα, γλυκά πορτοκάλια της Άρτας, της Λακωνίας και της Αργολίδας για να τον απολαμβάνουν ακόμα και όσοι έχουν ευαίσθητο στομάχι. Έτσι, ο φυσικός χυμός πορτοκάλι Οικογένεια Χριστοδούλου όχι μόνο κυκλοφορεί σε συσκευασία 2 λίτρων που φτάνει για όλη την οικογένεια, αλλά έχει και χαμηλή οξύτητα περιορίζοντας τις ενοχλήσεις στο στομάχι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *