“Με το θάρρος της γνώμης….”

[divide icon=”circle” color=”#”]

fotis

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

 

Γράφει ο Φώτης Ρεγκάς

  • Γειά σας φίλοι μου Ψηφίστηκε καi το πολυνομοσχέδιο κα τώρα έρχεται η ώρα του λογαριασμού για τον λαό. Πάλι όμως η κυβέρνηση όπως και οι προηγούμενες φυσικά καίγονται για το αν ο ένστολοι χάσουν κάτι από τον μισθό τους λόγω παγώματος των ωριμάνσεων. Δεν μας παρατάτε ρε υποκριτές . Όλοι οι υπόλοιποι μισθωτοί του δημοσίου δεν είναι άνθρωποι??????? Η νοσοκόμα , ο δάσκαλος ο υπάλληλος στο υπουργείο τι ρόλο παίζουν ?????? Είναι οι παρακατιανοί του κράτους?????? Και μην αναφερθώ στο ΣτΕ όπου έβγαλε απόφαση ότι οι ένστολοι δεν πρέπει να υπόκεινται σε μειώσεις λόγω του ειδικού ρόλου τους!!!!!!!!!! Ενώ όλοι άλλοι να πάνε να πνιγούνε γιατί δεν φοράνε στολή. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι οι δικαστικοί με αποφάσεις τους έβγαλαν έξω από το κάδρο των μειώσεων τους εαυτούς τους. Όμορφος κόσμος
  • Στον Αγ. Αθανάσιο το τοπικό συμβούλιο έκανε το καθήκον του και έβαλε μια τάξη με τις παράνομες και κακόγουστες κατασκευές των διαφόρων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Στα υπόλοιπα χωριά πότε θα αποφασίσουν οι διοικούντες να εφαρμόσουν το νόμο????????
  • Τα περισσότερα σχολεία της Μακεδονίας πηγαίνουν στην Αθήνα στα πλαίσια της καθιερωμένης ετήσιας εκδρομής της έκτης τάξης. Γιατί αγαπητοί εκπαιδευτικοί???? Μήπως να σκεφτείτε στο μέλλον να στηρίξετε οικονομικά άλλες φτωχές περιοχές της χώρας μας ιδιαίτερα αυτή την περίοδο???? Και μην μου πείτε ότι πάτε στην πρωτεύουσα για την βουλή. Όσο για τις εκδρομές των λυκείων τι να πούμε ??????
  • Εκεί στο Yπουργείο είστε σοβαροί που επιτρέπετε τις εκδρομές στο εξωτερικό ??????
  • Μετά το Πάσχα άρχισαν και τα πανηγύρια στον δήμο Χαλκηδόνας και όχι μόνο.
  • Τι παρατηρεί κάποιος που θα κάνει μια βόλτα ή καθίσει σε κάποια καντίνα ? Δεν κόβει κανένας καμία απόδειξη και κανένας πελάτης δεν διαμαρτύρεται!!!!!!!!! Να γιατί φτάσαμε εδώ. Τα πρόσφατα φορολογικά μέτρα προς το παρόν δεν θα αγγίξουν τον Έλληνα γιατί προέχουν τα μπάνια του λαού. Όταν έλθει όμως ο δύσκολος Σεπτέμβριος τότε όλοι τα κεφάλια μέσα
  • Πολύ σύντομα ξεκινούν τα έργα για την αποχέτευση στον Αγ. Αθανάσιο
  • Ξεσηκώθηκαν οι δημοσιογράφοι γιατί τους απαγόρευσαν την είσοδο στην Ειδομένη.Δηλαδή θα έπρεπε η αστυνομία να πάρει την έγκρισή τους για το πώς θα κάνει τη δουλειά της?
  • Από τις μέρες διακυβέρνησης Σαμαρά ακόμη δεν μπορεί το υπουργείο μεταφορών να προμηθευτεί τα έντυπα για τις άδειες κυκλοφορίας αυτοκινήτων.

[divide icon=”circle” color=”#”]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *