“Με το θάρρος της γνώμης..” Γράφει ο Φώτης Ρεγκάς

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Γράφει ο Φώτης Ρεγκάς

fotreg@hotmail.com

Γεια σας φίλοι μου

  • Άργησε αλλά μπήκε δυναμικά το καλοκαίρι με υψηλές θερμοκρασίες Το ζήτημα είναι ότι λίγοι θα είναι οι τυχεροί Έλληνες που θα το χαρούν λόγω οικονομικής στενότητας Οι περισσότεροι θα τη βγάλουν με ημερήσιες εκδρομές και …..ταπεράκι
  • Όταν βέβαια λυθεί το πρόβλημα με τα σκουπίδια το οποίο αντιμετωπίζουμε για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια ελέω των ικανότατων!!!!! πολιτικών μας.
  • Από τη στήλη θα διαβάζετε μόνο αλήθειες και μόνο. Οι εργαζόμενοι έχουν όλο το δίκιο με το μέρος τους γιατί τις ανανεώσεις των συμβάσεων τις κάνουν οι κυβερνήσεις ( βλέπε ΣΥΡΙΖΑ) ενώ και πολλά δικαστήρια βάζουν το χεράκι τους. Όλες οι ενέργειες γίνονται κατά παρέκκλιση του συντάγματος με ευθύνη της κυβέρνησης Το ΣΤΕ διατάσσει την διακοπή των συμβάσεων και η κυβέρνηση τάζει ανανέωση!!! Μιλάμε για μεγάλη τρέλα Η μοριοδότηση στον επικείμενο διαγωνισμό καλύπτει ελάχιστους συμβασιούχους παρά την μοριοδότηση η οποία μάλλον είναι αντισυνταγματική.
  • Το παράδειγμα των ΚΕΠ που αποτελεί ντροπή για την πολιτεία μάλλον δεν είναι ίδια περίπτωση λόγω των μοριοδοτήσεων ειδικών κατηγοριών Οι προσλήψεις όταν λειτούργησαν τα ΚΕΠ έγιναν με συμβάσεις αντί να γίνουν αορίστου γιατί έπρεπε να περάσουν από τον ΑΣΕΠ Έτσι αργότερα για να καλύψουν το λάθος έκαναν την παρανομία της μοριοδότησης η οποία εκτός των άλλων ήταν και ανήθικη για ευνόητους λόγους Ακόμη και αν συνωμοτήσει το σύμπαν δεν πρόκειται να απορροφηθούν περισσότεροι από 2000-2500 συμβασιούχοι Την τρόικα την ρώτησε κανείς?
  • Στα πανεπιστήμια οι κλοπές τα ναρκωτικά και οι βιαιοπραγίες είναι στην ημερήσια διάταξη και οι αρμόδιοι ( πανεπιστημιακοί ,υπουργείο) κοιμούνται ήσυχα Η αντίδραση κάποιων φοιτητών προκάλεσε την αντίδραση του εισαγγελέα με την ελπίδα ότι η κατάσταση θα διορθωθεί από τη νέα σχολική χρονιά
  • Τα ίδια και χειρότερα στους καταυλισμούς με τα πολυτελή σπίτια και αυτοκίνητα κάποιων ΡΟΜΑ όπου η αστυνομία φοβάται να ενεργήσει. Ναι όπως το διαβάζετε ΔΕΗ ,Αστυνομία, Εφορία αδυνατούν να κάνουν τη δουλειά τους κάνουν όμως διαπιστώσεις!!!!!!
  • Χωρίς αιρκοντίσιον πολλά νοσοκομεία στους θαλάμους ασθενών Στα γραφεία όμως ? Ακόμη και το πιο μικρό νοσοκομείο δέχεται χιλιάδες κόσμο κάθε μέρα αλλά η ασφάλεια είναι υποτυπώδης.

Γιατί άραγε ?

Φτάνει η γκρίνια για σήμερα Καλά να περνάτε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *