“Με το θάρρος της γνώμης..” Γράφει ο Φώτης Ρεγκάς

Γράφει ο Φώτης Ρεγκάς

fotreg@hotmai.com

Γεια σας φίλοι μου

  •  Μπήκαμε για τα καλά στο καλοκαίρι με τον τουρισμό να αισιοδοξεί για ακόμη καλύτερες μέρες αλλά την εικόνα της οικονομίας μας να βαλτώνει αργά αλλά σταθερά.  Οι φορολογούμενοι εμφορούμενοι από την γενικότερη απαισιοδοξία καθυστερούν να υποβάλλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις ( Ποιος ξέρει γιατί) ενώ οι μαθητές και οι μαθήτριες δίνουν τη δική τους μάχη στα εξεταστικά κέντρα για μια θέση στην ελπίδα.  Γενικά είμαστε μια χώρα όπου κανείς δεν γνωρίζει τι του ξημερώνει από τα απανωτά φορολογικά και όχι μόνο μέτρα τα οποία φτωχοποιούν όλους τους Έλληνες με το βαρέλι να μην έχει πάτο.
  •  Και από την άλλη αν τολμήσεις να ανοίξεις την τηλεόραση ακούς εμβρόντητος τους κυβερνώντες να λένε ανοησίες προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ενώ αυτοί της αντιπολίτευσης που άνοιξαν την πόρτα του τρελλοκομείου χρόνια τώρα να το παίζουν τιμητές.  Τελικά μήπως μας ψεκάζουν?
  • Μέχρι τέλος του χρόνου η χώρα μας θα διαθέτει τα περισσότερα διόδια πανευρωπαϊκά!!!!!! Γι αυτούς που κάνουν ένα ταξίδι το χρόνο κανένα πρόβλημα που λέει ο λόγος • Για έναν επαγγελματία ή εργαζόμενο όμως το κόστος είναι τεράστιο σε συνδυασμό με την ακριβή βενζίνη , το οποίο τελικά μετακυλίεται σε όλα τα προιόντα.
  •  Όλες οι υπάρχουσες παιδικές χαρές θα αποσυρθούν στο δήμο Χαλκηδόνας και θα αντικατασταθούν με νέες σύγχρονες οι οποίες θα έχουν και την ανάλογη πιστοποίηση .
  •  Οι ζωόφιλοι που αυξάνονται συνεχώς μήπως να φρόντιζαν τα ζωάκια τους να μη λερώνουν τους δημόσιους χώρους( πάρκα, παιδικές χαρές) όπου το καλοκαίρι ιδιαίτερα παίζουν δεκάδες παιδιά? • Δικαιώματα και υποχρεώσεις πάνε μαζί.
  • Κοντινός μας δήμος ανακοίνωσε πρόσφατα τις επιχορηγήσεις σε αθλητικά σωματεία και πολιτιστικούς συλλόγους.  Πληροφορίες αξιόπιστες ενημέρωσαν την στήλη ότι και ο δήμος Χαλκηδόνας ετοιμάζει το πλάνο του για να δώσεις κάποια χρήματα και στους δικούς του συλλόγους σύμφωνα πάντα με το νόμο αλλά και τις οικονομικές δυνατότητες του δήμου.
  •  Επιστολή για την εγκληματικότητα στην περιοχή έστειλε ο δήμαρχος Χαλκηδόνας στον υπουργό προστασίας του πολίτη ( τρομάρα του ).  Tώρα ο υπουργός θα κινητοποιηθεί και θα λύσει το πρόβλημα  Αυτός δεν συγκινείται που η περιοχή γύρω από το πολυτεχνείο κάθε μέρα γίνεται άνω κάτω από τους αναρχικούς θα ασχοληθεί με μια περιοχή 500χλμ μακριά από το γραφείο του.
  • Με αφορμή τις κλοπές στα νοσοκομεία αναρωτιόμαστε γιατί δεν φυλάσσονται τα νοσοκομεία με επαρκή δύναμη όταν σε αυτά καθημερινά κινούνται χιλιάδες άνθρωποι?
  • Μη ρωτάς τι κάνει η πατρίδα σου,αλλά τι κάνεις εσύ γι¨αυτή-T Kέννεντυ.

Για τα όποια τυπογραφικά ή άλλα λάθη υπεύθυνος είναι ο δαίμονας του ……..πληκτρολογίου.

Καλά να περνάτε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *