“Με το θάρρος της γνώμης….”

[divide icon=”circle” color=”#”]

fotis

[divide icon=”circle” color=”#”]

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Γράφει ο Φώτης Ρεγκάς

  • Γεια σας φίλοι μου. Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά αλλά με την ένδεια που επικρατεί στη χώρα ελάχιστοι θα το χαρούν μαζί με τα εκατομμύρια των τουριστών. Δεν πειράζει όμως ας είμαστε καλά όσο είναι δυνατόν μια και τα μπάνια του λαού είναι σε δεύτερη μοίρα ιδιαίτερα αυτή την περίοδο.
  • Συγχαρητήρια στα παιδιά που πήγαν καλά στις εξετάσεις . Δεν χρειάζονται να τα βάψουν μαύρα τα παιδιά που δεν πήγαν καλά μια και η ζωή συνεχίζεται και θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες
  • Τελικά οι πολιτικοί ταγοί μας δεν βάζουν μυαλό με τίποτα. Προσλήψεις γυμναστών στο γυμναστήριο της βουλής και γραμματείς στο πάρκινγκ ετοιμάζεται να κάνει η βουλή!!!!!! Όταν όλα τα νοσοκομεία της χώρας αγκομαχούν από έλλειψη προσωπικού η πολιτική ηγεσία περί άλλων τυρβάζει χωρίς αιδώ.
  • Μια μιλάμε και γα τα νοσοκομεία. Ακόμη και η αλλαγή σεντονιών για πολλά νοσοκομεία αποτελεί πολυτέλεια χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής.
  • ‘Aρχισαν πάλι οι συζητήσεις στα κανάλια και στα παρέες γα τις τιμές του καφέ και άλλων προϊόντων στις παραλίες. Μια ανούσια συζήτηση που όχι μόνο δεν έχει καμία αξία αλλά δείχνει και την ένδεια της ελληνικής κοινωνίας Δυστυχώς αγνοούμε μάλλον ότι στην κοινωνία που ζούμε υπάρχουν και πλούσιοι και φτωχοί. Οι μεν πρώτοι δεν ασχολούνται με τις τιμές οι δε άλλοι σοκάρονται όταν τους ζητούν να πληρώσουν ένα καφέ 4 ευρώ. Αυτή είναι η ελεύθερη οικονομία είτε μας αρέσει είτε όχι Όταν πληρώνουμε συνειδητά τέτοιες τιμές τουλάχιστον ας ζητάμε καi την απόδειξη. Όσον αφορά κάποιους δημόσιους χώρους όπου υπάρχει αισχροκέρδεια το κράτος αν θέλει να λύσει το πρόβλημα ας απεμπολήσει μέρος των εσόδων του και να παραχωρήσει τα κυλικεία σε συλλόγους εργαζομένων και τα έσοδα να πηγαίνουν στα ασφαλιστικά ταμεία.
  • Η ίδια κατάσταση επικρατεί και για τα ξαπλώστρες. Όταν χτυπιούνται στην δημοπρασία από τους δήμους τότε οι τιμές δεν μπορεί να είναι λαϊκές.
  • Σε έξαρση τα κρούσματα κλοπών στην περιοχή μας. Τι πιο φυσιολογικό όταν όλοι οι αστυνομικοί απασχολούνται για την φύλαξη των στρατοπέδων προσφύγων και των βουλευτώνυπουργώνεπιχειρηματιών που να περισσέψει για τον ανώνυμο πολίτη; Έχουμε τους περισσότερους αστυνομικούς στην Ευρώπη και την χειρότερη αστυνόμευση. Δείτε για παράδειγμα τι γίνεται με τους αναρχικούς στην Αθήνα και το κάψιμο των λεωφορείων . Δεν συγκινείται κανείς.
  • Προς ζωόφιλους. Φροντίστε τα ζώα σας όσο μπορείτε καλύτερα , σεβαστείτε τον δημόσιο χώρο και αφήστε τους άλλους να ασχολούνται με τα του οίκου τους.

Καλό καλοκαίρι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *