“Με το θάρρος της γνώμης”

fotis

 

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Γράφει ο Φώτης Ρεγκάς

 

Γεια σας φίλοι μου

  • Καυτό αναμένεται να είναι ένα ακόμη καλοκαίρι για τη χώρα μας μια και το μνημόνιο δεν επιτρέπει καθυστερήσεις παρά τις διαθέσεις των κυβερνώντων. Βλέπετε είναι και τα μπάνια του λαού!!!!!! Βέβαια ο περισσότερος λαός θα κάνει μπάνιο στην μπανιέρα του αλλά δεν βαριέσαι, την υγεία μας να έχουμε που έλεγε και η γιαγιά μου .
  • Το ότι η μπάλα έχει χαθεί βεβαίως ούτε λόγος. Λουκέτα σε εταιρίες κολοσσούς,μικρομάγαζα,κομμένο ΕΚΑΣ,πετσοκομένες επικουρικές, προσεχώς ΕΝΦΙΑ,δόση εφορίας συνθέτουν ένα τρομακτικό κοκτέιλ το οποίο απορώ πως θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση όταν οι πολίτες αναγκαστικά θα κάνουν στάση πληρωμών. Γιατί τι μπορεί να πληρώσει κάποιος πολίτης με αυτούς τους μισθούς και τις συντάξεις ? Δεν καταλαβαίνουν ότι πάμε σε γενική πτώχευση του λαού με απρόβλεπτες συνέπειες?
  • Περικοπές στους μισθούς των αιρετών της αυτοδιοίκησης φέρνει το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου εσωτερικών Όταν είναι να κόψουν από άλλους είναι ιδιαίτερα πρόθυμοι οι κυβερνώντες μας Για τα δικά τους προνόμια όμως κάνουν την πάπια. Κύριε πρωθυπουργέ θα συνεχίζουν οι βουλευτές να έχουν αφορολόγητο το μεγαλύτερο ποσό της αποζημίωσής τους?
  • Αλλάζει πάλι ο εκλογικός νόμος. Και έλεγα τι φταίει και αυτή η χώρα δεν πάει καλά.
  • Μια από τις χειρότερες περιόδους της διανύει η δημοσιογραφία στη χώρα μας και ιδιαίτερα η ηλεκτρονική. Δημοσιογράφοι πέρα από κάθε αρχή της δεοντολογίας, επιδίδονται σε απαράδεκτη κριτική με μεγάλη εμπάθεια , υπονοούμενα , ψευδείς ειδήσεις, επιθέσεις προσωπικές κατά πολιτικών, λες και η χώρα μας άρχισε να λειτουργεί πριν ενάμιση χρόνο.
  • Μήπως θυμάται κανείς τι έγινε πέρυσι τέτοιο καιρό με το δημοψήφισμα και τις θέσεις των καναλιών? Λάθος τακτική ακολουθεί η κυβέρνηση με τις άδειες των καναλιών. Μπορούσε να δώσει άδεια σε όλους όσους ενδιαφέρθηκαν και να τους ελέγχει εξονυχιστικά κάθε χρόνο ,εισπράττοντας παράλληλα και ένα μεγάλο ποσό. Όποιο κανάλι δεν τηρεί τις προϋποθέσεις να κλείνει χωρίς δεύτερη κουβέντα
  • Όλα πωλούνται και μάλιστα σε τιμή ευκαιρίας από την Ελληνική κυβέρνηση με απαίτηση των δανειστών αλλά και πάλι δεν υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι . Και όταν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι το τίμημα είναι πολύ μικρό. Η εξήγηση είναι απλή. Όταν σε βρουν σε ανάγκη σε πατάνε μέχρι εσχάτων Το θέμα είναι αν τα πουλήσουμε όλα αυτά τα ακίνητα και τις ΔΕΚΟ μετά τι θα πουλήσουμε? Μήπως την Ακρόπολη και τον δικό μας Λευκό Πύργο? Και αν τα πουλήσουμε θα σωθούμε?

Αυτά για σήμερα και καλή δύναμη σε όλους μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *