“Με το θάρρος της γνώμης….”Γράφει ο Φώτης Ρεγκάς

fotis

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Γράφει ο Φώτης Ρεγκάς

Γεια σας φίλοι μου,Καλό χειμώνα.

  • Eίτε μας αρέσει είτε όχι σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη λόγω των τεράστιων οικονομικών υποχρεώσεων όλων των πολτών προς το κράτος ελέω μνημονίου καλό κουράγιο σε όλους μας.
  • Πως εξηγείται φίλοι μου όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί να αγκομαχούν οικονομικά και ο νέες άδειες να χτυπιούνται κατά μέσο όρο 70 μύρια η μια? Μπαμπά τι θα πει διαπλοκή!!!!!!!
  • Προς περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας. Καλά επιδιορθώνετε την περιφερειακή οδό αλλά και οι δρόμοι από Βαλκάν για Αγ Αθανάσιο και από Γέφυρα για Βαθύλακκο είναι άκρως επικίνδυνοι και θα πρέπει άμεσα να δώσετε λύση.
  • Η πόλη των Κουφαλίων διαθέτει τον καλύτερο αγωνιστικό χώρο στο νομό όσον αφορά το γήπεδο ποδοσφαίρου .αλλά ο περιβάλλον χώρος και τα αποδυτήρια είναι σε τριτοκοσμική κατάσταση. Δήμαρχε βάλε το χέρι στο ταμείο του δήμου γιατί δεν συνάδει αυτή η κατάσταση σε μα ιστορική ομάδα η οποία αντανακλά και στην εικόνα της πόλης σου.
  • Με την ευκαιρία αν ο δήμος χάσει το εφετείο με την τράπεζα τι θα γίνει με τα αποδυτήρια στο γήπεδο Αγ. Αθανασίου?
  • Μεγάλη φασαρία έγινε για το ζήτημα της παραμονής του τμήματος συνοριοφυλακής στο δήμο ή την μετεγκατάστασης του σε άλλη κοινότητα. Η ουσία είναι ότι η παρουσία του τμήματος με ευθύνη του υπουργείου είναι διακοσμητική .Όταν πολίτης τους καλεί για κάποιο περιστατικό τον παραπέμπουν στη Σίνδο!!!!!! Το μόνο που κάνουν είναι να επιβάλλον την τάξη στις παρελάσεις και να συνοδεύουν τον επιτάφιο!!!!!!!!!
  • Δεν έχει λέει πτυχίο ο υπουργός παιδείας άρα είναι ακατάλληλος για τη θέση. Οι εκπαιδευτικοί που έχουν κάποια χρόνια προϋπηρεσίας ας απαντήσουν. Πότε στο παρελθόν έχουν γίνει έγκαιρα οι υπηρεσιακές μεταβολές του προσωπικού? Πότε στο παρελθόν έχουν γίνει τόσο νωρίς χιλιάδες προσλήψεις αναπληρωτών? Όλη η κριτική επικεντρώνεται στο πως θα διδάσκονται τα θρησκευτικά λες και δεν είναι γνωστό τι γινόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια την ώρα του συγκεκριμένου μαθήματος. Και αν θέλετε τη γνώμη μου επειδή η θρησκεία είναι προσωπικό δεδομένο δεν πρέπει να έχει θέση στο εκπαιδευτικό μας σύστημα .Και μην αντιτείνει κάποιος ότι άλλα επιτάσσει το σύνταγμά γιατί αυτό συντάχθηκε σε άλλες εποχές που δεν έχουν καμία σχέση με την σημερινή. Μήπως για παράδειγμα θα ήταν καλύτερα σήμερα να διδάσκεται στις μεγάλες τάξεις κυκλοφοριακή αγωγή?

Αυτά για σήμερα , τα λέμε σύντομα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *