“Με το θάρρος της γνώμης…” Γράφει ο Φώτης Ρεγκάς

fotisΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Γράφει ο Φώτης Ρεγκάς

Γεια σας φίλοι μου.

  • Δυο λυόμενες αίθουσες θα τοποθετηθούν στο λύκειο Αγ. Αθανασίου για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες που προέκυψαν τα τελευταία χρόνια.Η παράγκα του Καραγκιόζη σε τι διαφέρει?
  • Πάλι διακόπηκε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Τι φταίει? Ποιος φταίει? Σίγουρα οι παράγοντες οι οποίοι ενώ έχουν συμφέρον να προστατεύσουν το προϊόν τους το  υποβαθμίζουν κάθε στιγμή. Πρόσφατο παράδειγμα η επιλογή του νέου διευθύνοντα συμβούλου που ενώ μέχρι χθες τον θεωρούσαν μέρος της ΄΄ παράγκας ΄΄ ξαφνικά τον θεωρούν ιδανικό γι΄αυτή τη θέση!!!!!!
  • Έλεος Η ανεργία πέφτει λέει η κυβέρνηση. Βέβαια αφού χιλιάδες νέοι και όχι μόνο μεταναστεύουν καθημερινά, αφού οι πέντε ώρες την εβδομάδα θεωρούνται δουλειά , η μαύρη εργασία οργιάζει κανονικά η ανεργία θα έπρεπε να μηδενιστεί προς χάρη της στατιστικής.
  • Σπουδαία δουλειά γίνεται στην εταιρία ύδρευσης του δήμου Χαλκηδόνoς παρά τις όποιες γκρίνιες. Τα χρέη διευθετήθηκαν, οι μπαταχτσήδες πήραν το μάθημά τους ενώ το δίκτυο βελτιώνεται συνεχώς. Το νέο έτος θα λειτουργήσει και η νέα δεξαμενή του Αγ. Αθανασίου. Εκτός απροόπτου η νέα τιμολογιακή πολιτική θα είναι για τους πιο ευνοϊκή για τους δημότες.
  • Πάλι επανερχόμαστε στο ζήτημα της φοροδιαφυγής που μας αφορά όλους. Γιατί δεν γίνονται έλεγχοι στις λαϊκές όπου ελάχιστοι επαγγελματίες κόβουν αποδείξεις? Γιατί δεν εφαρμόζεται άμεσα η χρήση χρεωστικής κάρτας σε όλα τα επαγγέλματα και σε όλες τις υπηρεσίες? Ήδη η μερική χρήση της κάρτας έχει δώσει ανάσα στα δημόσια ταμεία σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.
  • Πάλι αλλαγές ετοιμάζουν για τα τέλη κυκλοφορίας στο υπουργείο . Δεν γνωρίζω τελικά τι θα πετύχουν έχω όμως μια απορία χρόνια τώρα. Αφού όλα τα αυτοκίνητα είναι δηλωμένα στο υπουργείο γιατί δεν καταλογίζονται στις φορολογικές δηλώσεις.? Ούτως ή άλλως θα πληρωθούν γιατί να αναγκάζονται να τρέχουν οι πολίτες στις τράπεζες για μια ακόμη φορά?
  • Κόπηκε για φέτος η σίτιση των εκπαιδευτικών που υπηρετούν μακριά από τον τόπο κατοικίας τους στις λέσχες αξιωματικών με απόφαση του υπουργείου άμυνας για υπηρεσιακούς λόγους λέει. Πέρυσι σιτίστηκαν χίλιοι εκπαιδευτικοί με έξοδα του υπουργείου παιδείας. Δικαίωμα σίτισης έχουν οι απόστρατοι όχι όμως οι εκπαιδευτικοί των 800 ευρώ γιατί έτσι γουστάρει ο υπουργός.
  • Τα επεισόδια των αναρχικών καλά κρατούν στο κέντρο της Αθήνας αλλά το αυτί του υπουργού δεν ιδρώνει. Τα βλέπει ως κάτι το συνηθισμένο και αφήνει τις περιουσίες των πολιτών αλλά και του κράτους να λεηλατούνται. Τώρα που επίκεινται η έλευση του πλανητάρχη, η 17 Νοέμβρη και η επέτειος της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου τι θα κάνει?
  • Τίποτα δεν είναι τυχαίο σ΄αυτή τη ζωή. Μιλάμε για το κύμα τουριστών που κατακλύζει την πόλη της Θεσ/νίκης και δίνει οικονομική ανάσα σε πολλούς επαγγελματίες.Μας αρέσει δεν μας αρέσει το γεγονός αυτό οφείλεται στην εξωστρεφή πολιτική του δημάρχου ο οποίος εκτός από πρώην επιχειρηματίας είναι ένας άνθρωπος με ανοιχτό μυαλό , χωρίς ιδεοληψίες και προκαταλήψεις και αψηφά το όποιο πολιτικό κόστος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *