“Με το θάρρος της γνώμης..” Γράφει ο Φώτης Ρεγκάς

fotisΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Γράφει ο Φώτης Ρεγκάς

• Γεια σας φίλοι μου 

  • Δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω . Τα γρήγορα γεγονότα μας ξεπερνούν και δεν μας αφήνουν να ηρεμήσουμε .Ήρθε ο πρωθυπουργός στη Θες/νίκη για να εγκαινιάσει το γραφείο του το οποίο θα εξυπηρετεί!!!!!!! τους βορειοελλαδίτες λέει . Άλλο ένα ρουσφέτι με την πρόσληψη υπαλλήλων και από ουσία μηδέν. 
  • Δεν άρεσε στους κυβερνητικούς η μαύρη Παρασκευή η όποια τόνωσε τα οικονομικά πολλών καταστημάτων μικρών και μεγάλων .Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε την ώρα που θα έπρεπε να πανηγυρίζουν .Μπαμπά τι θα πει ιδεοληψία?
  • Χιλιάδες διακοπές πραγματοποιεί η ΔΕΗ μια και τα νοικοκυριά αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους με αποτέλεσμα να σημειώνονται συχνά πολλά ατυχήματα . Φανταστείτε να ιδιωτικοποιηθεί πλήρως η εταιρία ηλεκτρισμού.
  • Με τις ευλογίες της Ευρώπης και της ΗΠΑ έχουν αποθρασυνθεί οι γείτονες μας Τούρκοι και Αλβανοί κα μιλούν για αλλαγή των συνόρων. . Μετά σου λέει η Ευρώπη εγγυάται τα σύνορα και την ασφάλεια μας . Ενώ από την άλλη μας πωλούν τα όπλα τους!!!! 
  • Η στραβός είναι ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε . Είναι δυνατόν οι εταίροι μας να ζητούν νέους φόρους και περικοπές κοινωνικών παροχών την ώρα που όλη η κοινωνία υποφέρει? Πόσο ακόμη να αντέξει ο μέσος Έλληνας ? 
  • Δεν λένε να βάλουν μυαλό οι περισσότεροι υπουργοί και κάθε μέρα πιάνουν θέση στα κανάλια για να κάνουν δηλώσεις.  Την ίδια ώρα όλα τα ζητήματα της αρμοδιότητάς τους λιμνάζουν με τον κόσμο να περιμένει μάταια τις καλύτερες μέρες .Δείτε για παράδειγμα ότι η εγκύκλιος για το πετρέλαιο θέρμανσης δεν κυκλοφόρησε ακόμη και ενώ εκπνέει ο Νοέμβριος .
  • Σε ανταλλαγές επιστολών επιδίδονται συμπολίτευση και αντιπολίτευση στο δήμο Χαλκηδόνας λες και δεν έχουν τίποτα το καλύτερο να κάνουν. Την ώρα που στη χώρα μας και στον υπόλοιπο κόσμο τα πάντα αλλάζουν και κινούνται με μεγάλες ταχύτητες εμείς μένουμε στο μίζερο παρελθόν γυρνώντας την πλάτη στο μέλλον. 
  • Άνοιξε έστω και ανεπίσημα η συζήτηση για στράτευση στα 18 με την κυβέρνηση να αντιδρά.  Στην Κύπρο το μέτρο εφαρμόζεται και μάλιστα με θητεία δυο ετών χωρίς κανένα πρόβλημα.  Με την λειψανδρία που παρατηρείται στη χώρα μας η εφαρμογή του μέτρου είναι θέμα χρόνου. 

Αυτά για σήμερα και καλό Χειμώνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *