“Με το θάρρος της γνώμης..” Γράφει ο Φώτης Ρεγκάς

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Γράφει ο Φώτης Ρεγκάς

fotreg@hotmail.com

Γεια σας φίλοι μου . Με το καλό μπήκαμε στην Άνοιξη κι ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξει και η διάθεσή μας προς το καλύτερο

• Αντί να λύνει προβλήματα στο υπουργείο του ο κ.Σκουρλέτης ασχολείται με την πώληση μέρους της ΔΕΗ.

• Ετοιμάζει νομοσχέδιο για τους ΟΤΑ με ¨ρουσφετάκια¨ ενώ στο ζήτημα των συμβασιούχων αγνοεί επιδεικτικά το νόμο λες και το κράτος είναι τσιφλίκι του!!!!!!!  Όσο οι υπουργοί έχουν συνταγματική ασυλία αυτά τα φαινόμενα δεν θα σταματήσουν ποτέ

• Τα μάθατε τα νέα?  Τα μη πολιτικά πρόσωπα αθωώθηκαν για την υπόθεση Βατοπαιδίου ενώ το δικαστήριο έκρινε ότι η λίμνη ανήκει στο δημόσιο. Τότε γιατί οι μοναχοί περιμένουν απόφαση από τον Άρειο Πάγο για την κυριότητα της λίμνης?

• Εντάξει όλοι αισθανόμαστε εθνικά υπερήφανοι με τις παρελάσεις αλλά αν προσέχαμε λίγο και την αμφίεση αγοριών και κοριτσιών θα ήταν ακόμη καλύτερα .

•Μεγάλο πλεόνασμα έχει το δημόσιο λένε τα επίσημα στοιχεία . Δεν λένε όμως ότι το δημόσιο από τις υποχρεώσεις του πληρώνει μόνο μισθούς και συντάξεις ( χωρίς να εκδίδει νέες)

• Η επικείμενη λειτουργία του κοινωνικού φαρμακείου και παντοπωλείου τελικά θα είναι έργο του δήμου ή κάποιας ΜΚΟ ?

Πανηγυρίζουν στο υπουργείο τουρισμού ότι η χώρα μας ίσως αγγίξει και τα 30 εκατομμύρια τουριστών για το 2017.  Πώς γίνεται όμως τα έσοδα να είναι δυσανάλογα?  Όποιος κάνει το πολλαπλασιασμό με τα ποσά που ξοδεύουν οι τουρίστες στην Ελλάδα θα απογοητευθεί

• Παράγινε το κακό με τους διάφορους ¨ακτιβιστές¨ οι οποίοι καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία με την πολιτεία να παρακολουθεί απαθής . Η λύση είναι απλή . Όσοι συλλαμβάνονται να υποχρεώνονται σε κοινωνική εργασία στους δήμους και στα νοσοκομεία για διάστημα ενός έτους επί οκτάωρο αμισθί και σε περίπτωση υποτροπής η ποινή να διπλασιάζεται. Δεν χρειάζεται ούτε φυλακή ούτε άλλη ποινή με αναστολή . Γιατί καλή η δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά υπάρχουν και όρια.

• Όλη σχεδόν η Ευρώπη αντιδρά στην μαντίλα λόγω της ισλαμοφοβίας . Τελικά οι ακραίοι πέτυχαν το στόχο τους να κάνουν τον γεωγραφικό χώρο της πάλαι ποτέ ελεύθερης Ευρώπης μια αστυνομοκρατούμενη περιοχή στην οποία κανείς δεν θα μπορεί να κοιμάται ήσυχος

• Τον Μακεδονικό τάφο στον Άγ.Αθανάσιο επισκέφθηκε η Αντιπεριφερειάρχης κ.Πατουλίδου . Το μνημείο όμως είναι αναξιοποίητο λόγω χρημάτων . Θα αναλάβει κάποια πρωτοβουλία άραγε?

• Διαβάζοντας νια πρόσφατη συνέντευξη του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Σαββίδη σχετικά με το αθλητικό κέντρο θυμήθηκα ότι όταν παραχωρήθηκε από τον δήμο η έκταση στη Ν. Μεσημβρία όλοι στο δήμο μιλούσαν για τα τεράστια οφέλη του δήμου.  Λίγα χρόνια μετά μπορεί κάποιος από το δήμο να μας απαντήσει ποια είναι τα οφέλη τη στιγμή που δεν εξασφαλίστηκε η παραμικρή τουλάχιστον βοήθεια για τα σωματεία του δήμου?

Αυτά για σήμερα ,να είστε καλά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *