“Με το θάρρος της γνώμης….”

fotis

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Γράφει ο Φώτης Ρεγκάς

  • Εκεί στο Ζορμπά τι ρόλο παίζει το τοπικό συμβούλιο;. Τα χόρτα στις γειτονιές έφτασαν τα τρία μέτρα και τα φίδια κάνουν πάρτι. Είπαμε ότι οι δήμοι έχουν πολλά προβλήματα και έλλειψη προσωπικού αλλά όχι κι έτσι.
  • Τέσσερις διμοιρίες ματ. Ασφαλίτες και αρκετοί ένστολοι συνέδραμαν για ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου Β κατηγορίας!.
  • Πόσο σοβαρό κράτος είμαστε . Ποσό δίκαιο είναι ένα ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προβλέπει ότι όσοι δουλεύουν 35 και 40 χρόνια αντί να παίρνουν μπόνους θα έχουν μειώσεις για να σωθούν οι χαμηλόμισθοι με λίγα χρονιά δουλειάς; Μήπως ο υπουργός έχει ακούσει τίποτα για την εισφοροδιαφυγή ;
  • Πάλι λάθος κάνει το υπουργείο που θα προσλάβει προσωπικό για τους δήμους μέσα στο καλοκαίρι με τις συμβάσεις να ολοκληρώνονται μέσα στον χειμώνα, όπου οι περισσότεροι εργάτες δεν θα έχουν αντικείμενο δουλειάς .
  • Πάρα την οικονομική κρίση τα αστυνομικά τμήματα και τα σχολεία συνεχίζουν να λειτουργούν όπως και στο παρελθόν. Με διάσπαρτες δυνάμεις που στην ουσία υπολειτουργούν και χωρίς εργαλεία δουλειάς [αστυνομία ] Με ελλείψεις προσωπικού και κατασπατάληση πόρων, στα σχολεία τα οποία δυσκολεύονται να ενισχύσουν οι δήμοι, τι προοπτικές ανοίγονται; Δυστυχώς ο Καλλικράτης σε αυτό τον τομέα απέτυχε οικτρά
  • Πως γίνεται χωρίς χρήματα να γίνονται σχεδόν όλες οι δουλειές της τοπικής κοινότητας ,να έχει μπει μια τάξη στο μέτρο του δυνατού, δίνοντας παράλληλα μια ελπίδα για το μέλλον; . Πληροφορίες στο τοπικό του Αγ. Αθανάσιου.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *